Update Portaal & Applicatie en Uitvaltijd

Met gepaste trots willen we u informatie over de nieuwe versie van de GoOV App aanreiken, alsmede een update voor het portaal (en de uitvaltijd op 25-3 tussen 13:00 en 14:00). Daarnaast hebben we ook een mobiele versie van het Portaal voor de begeleider (s) ontwikkeld; de ‘Meekijk-App’.

 

Het nieuwe Portaal

In het nieuwe portaal is het volgen van de reiziger veel makkelijker en accurater gemaakt.

Wanneer een reiziger een reis aan het maken is ziet u de geplande reis links in het hoofdscherm staan.

Hierbij wordt aangegeven welke stappen de reiziger gaat volgen om bij zijn eindbestemming te komen, weke stappen al gezet zijn en met welke stap de reiziger op dit moment bezig is. Rechts in beeld wordt een kaart getoond met hierop de route van de reiziger, zowel de geplande als de daadwerkelijk gevolgde route (GPS, een lichtblauw lijntje met pijltjes).

 

Ook is het nu eenvoudiger om adressen & contacten toe te voegen en te veranderen. Er is nu maar een kopje voor adressen en contacten onder ‘app programmeren’. De adressen die je verwijdert uit de telefoon worden alsnog opgeslagen, zodat je ze later altijd opnieuw snel toe kan voegen. Ook is het mogelijk om eigen plaatjes toe te voegen aan adressen/contacten, welke ook op de (nieuwste) app te zien zijn.

 

De Meekijk App

Dit is een nieuwe App; ontwikkeld voor de begeleider van een GoOV-reiziger. Met deze applicatie op de telefoon kun je altijd en overal de reis van de reiziger monitoren en het portaal aanpassen. Alle functionaliteiten van het portaal zijn nu te gebruiken op een mobieltje. Als u deze App wilt gebruiken en testen, stuur dan een mail naar info@go-ov.nl

 

De GoOV App

In de nieuwe GoOV App is het nu mogelijk om plaatjes op adressen en contacten te laten zien via het portaal.

Tevens heeft de applicatie een ander kleur icoontje gekregen, in lijn met de nieuwe website.

Verder werkt de applicatie nu stabieler en zijn routes nauwkeuriger.

Let wel op: doordat deze versie van de  GoOV Applicatie nu geen gebruik meer maakt van de 9292 database, is het niet meer mogelijk om actuele vertragingen te gebruiken voor het plannen van de reizen.

Deze functionaliteit wordt in een latere update alsnog toegevoegd aan de GoOV App.

 

De GoOV Picto module

Samen met de uitrol van het nieuwe portaal zal de Picto module van de GoOV App beschikbaar komen. In deze versie van de applicatie is alle tekst vervangen door pictogrammen, zodat ook mensen met een leesbeperking met het openbaar vervoer kunnen reizen. Als u deze App wilt gebruiken en testen, stuur dan een mail naar info@go-ov.nl

 

Updaten

De nieuwste versie van het portaal wordt automatisch overgezet, hiervoor hoeft u niks te doen.

Dit zal gebeuren tussen 13:00 en 14:00 op vrijdag 25-3-2016. We raden u af tijdens deze periode te reizen met de GoOV Applicatie.

Onder ander via deze site en onze facebook zullen wij u op de hoogte houden over de update van de nieuwe applicatie.

De Meekijk-App kan voor een bepaalde tijd getest en gebruikt worden door begeleiders. Aangezien dit de eerste keer is dat we de Meekijk-app uitbrengen kunnen wij geen foutloze ervaring garanderen.