Updaten GoOV App

Sinds vandaag is de nieuwste versie van de GoOV App te downloaden!


 

De grootste verbetering in de App is welke details er te zien zijn van de reis in het Portaal. Het is nu mogelijk om alle reisstappen in het portaal te zien wanneer er met de nieuwste GoOV App wordt gereisd.
Verder is het nu mogelijk plaatjes in te stellen voor contacten en eindbestemmingen in de App via het Portaal.


 

Let op: deze App versie gebruikt geen 9292 OV reisinformatie meer. Reis adviezen kunnen hierdoor afwijken van de 9292 reisplanner. Vertragingen die tijdens de reis ontstaan worden niet getoond.


 

Het gaat om versie 3.2.0 welke via verschillende manieren te downloaden valt.

De eenvoudigste manier is via de oude GoOV App. Open de App en druk op de knop ‘gebruikersinstellingen’. Selecteer vervolgens de knop ‘Update versie’. De nieuwste GoOV App wordt gedownload, dit kan een tijdje duren. Vervolgens krijgt u een scherm met de melding ‘Applicatie vervangen’, druk hier op de ‘OK’ knop. Druk hierna op de ‘Installeren’ knop om de App te installeren.
Je hebt nu succesvol de nieuwste GoOV App geïnstalleerd.

Wanneer je toch tegen problemen aanloopt met het downloaden op deze manier, de nieuwste GoOV Applicatie staat ook op de pagina www.go-ov.nl/app . Je kan naar deze site gaan op je mobiel, en zo alsnog de nieuwste versie van de App downloaden en installeren.
Als je dan alsnog tegen problemen aanloopt, stuur een mailtje (info@go-ov.nl) of bel naar de helpdesk (030-7508987).

 

Het GoOV Team wenst iedereen veel plezier met de nieuwe update en functionaliteiten!